ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Victorie la pas pentru Bella Venezia, in disputa cu locul 9, Real Rapid Bucuresti! Doua ”manita” pentru Vlaicu si compania!

Bella Venezia, locul 4 in Liga 1, a primit aseara vizita celor de la Real Rapid Bucuresti, ocupanta locului 9. Bella Venezia era cumva blocata pe locul 4, cu 66 de puncte acumulate pana in prezent, in timp ce oaspetii puteau sa se apropie de locurile 7 si 8, ocupate de FC Diham Boys si Piatra Alba.

Cu doar 6 jucatori la teren, era greu pentru Real Rapid sa scoata ceva din aceasta partida, impotriva unei echipe de top ale Ligii 1. Bella Venezia a deschis scorul repede, in minutul 2, prin sutul la coltul lung al lui Manea Dorel. In minutele 7, respectiv 9, a iesit la rampa Vlaicu Eugen, jucatorul care si-a dus echipa la 3 goluri avantaj pe tabela. Bella Venezia si-a facut jocul usor inca din primele 10 minute, iar replica oaspetilor a intarziat sa apara. In minutul 11 a venit un nou gol pentru gazde, prin Radu Marius. Un minut mai tarziu, Vlaicu Eugen a realizat hattrick-ul si Bella Venezia conducea cu 5-0. Scorul pauzei avea sa fie stabilit de Rogojan Valentin de la Bella Venezia. Golul sau din minutul 16 a incununat o evolutie excelenta a echipei de pe locul 4 din Liga 1.

Revenirea era foarte departe de Real Rapid, singurul obiectiv pe care acestia il mai aveau era de a limita proportiile scorului. Bella Venezia a inscris devreme si in repriza secunda, in minutul 22, prin Craciun George, aflat la prima reusita in acest meci. Lipsea un jucator de pe tabela de marcaj, din tabara gazdelor, Somodi Radu. Nu a mai lipsit, pentru ca in minutul 24, acesta o duce pe Bella Venezia la 8-0 in acest meci, iar Real Rapid era in cautarea macar al unui gol de onoare. In minutul 27, Ciuca Ilie reuseste un gol cu valoare de onoare pentru oaspeti. Craciun George face dubla in minutul 29, pentru un categoric 9-1 in favoarea gazdelor. Bella Venezia reuseste sa mai puncteze prin omul care a deschis scorul in aceasta partida, Manea Dorel, in timp ce Real Rapid mai reduce din proportiile scorului, inscriind de doua ori prin Andreescu Cristian.

10-3 scorul final, pentru Bella Venezia, intr-un joc fara probleme, un joc in care gazdele au punctat si la capitolul golaveraj.

Articole similare

Close