Articole

Victorie la scor pentru Real Bucuresti in Liga I, in duelul cu Shark Racing, scor 13-3!

Aseara, in Liga I, am avut meciul celor de la Real Bucuresti impotriva echipei Shark Racing, locul 8, respectiv locul 11 pentru ”rechini”. Echipa celor de la Real Bucuresti nu seamana cu echipa de inceput de sezon, drept pentru care in prezent este un adversar greu pentru orice echipa din Liga I. In meciul cu Shark Racing au demonstrat ca sunt o echipa puternica, rezultatul de pe tabela confirmand acest lucru.

Bostan Marius deschide scorul pentru Real, in minutul 4 al partidei, iar in minutele 7 si 8 deja era 3-0 in favoarea acestora, la dubla lui Muscalu Mircea. Este meciul dublelor pentru Real Bucuresti, pentru ca in minutele 11 si 12, acest lucru se repeta si cu Matei Lucian, doua goluri in dreptul sau, iar scorul devenea 5-0 dupa doar 12 minute de joc. In minutul 13, Dicu Flavius incearca sa reduca din diferenta si reuseste acest lucru, primul gol al celor de la Shark fiind marcat de el. 6-1 se face in minutul 18, atunci cand Petrovici Dan inscrie pentru Real, dar scorul pauzei avea sa fie 6-2, la replica data de Ionut de la Shark Racing. O repriza excelenta facuta de Real Bucuresti, meciul fiind adjudecat intr-o mare masura inca din primul act.

Pe fondul moralului scazul al celor de la Shark Racing, Realul a facut ce a vrut in ce-a de-a doua repriza, in minutul 22 fiind 7-2 dupa golul lui Bostan Cristian. Shark Racing are o ultima replica in minutul 29, atunci cand Crisan Alexandru inscrie pentru 7-3, echipa lui insa fiind departe de a se apropia de egalare. Hattrick-ul lui Stanciu Marius din minutele 31, 36 si 38, la care adaugam cate un gol pentru Bostan Ion, Bostan Cristian si Petrovici Dan, aduc inca 6 goluri pe tabela de marcaj, scorul final al partidei fiind 13-3 in favoarea celor de la Real Bucuresti.

3 puncte luate fara probleme de Real Bucuresti in care putem nota evolutia colectiva plus hattrick-ul lui Stanciu Marius din acest meci. Infrangere drastica pentru Shark Racing, infrangere ce nu le schimba locul in clasamentul Ligii I.

Articole similare

Close