ArticoleCupa Ligii

AC Militari a câștigat primul meci din „Grupa morții” a Cupei Ligii și depinde de jocul rezultatelor

AC Militari și BlockBusters s-au întâlnit luni seară, pe terenul din Ghencea, într-un meci din cadrul Grupei B a Cupei Ligii, „Grupa morții”.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, AC Militari a făcut o parte secundă mai bună și s-a impus cu 2-0 în fața celor de la BlockBusters, obținând astfel prima victorie din cele trei etape disputate în Cupa Ligii.

Atacanții și-au făcut treaba pentru AC Militari, căpitanul Gabriel Pârvu și Cosmin Vochin punctând în poarta celor de la BlockBusters.

Totuși, în ciuda succesului din acest joc, AC Militari rămâne ultima în „Grupa morții” și depinde de rezultatele pe care le vor obține celelalte formații în ultimele jocuri ale Grupei B pentru a spera la calificarea în fazele superioare ale competiției.

În ultimele partide ale Grupei B, FC Sportul, BlockBusters și Bizz Brasil vor lupta pentru cele două locuri care asigură calificarea în fazele eliminatorii ale Cupei Ligii, însă jocul rezultatelor ar putea-o ajuta pe AC Militari. Toate cele patru formații sunt la egalitate de puncte în acest moment, câte trei, însă Bizz Brazil are doar un meci disputat, urmând să le întâlnească, pe rând, pe FC Sportul și BlockBusters, în timp ce AC Militari și-a disputat deja toate partidele.

Dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, este una dintre principalele favorite la terminarea Cupei Ligii pe unele din primele trei locuri, care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, însă pot apărea și surprize pe parcursul competiției.

La Superligă participă primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Articole similare

Close