Articole

Calificare rezolvata inca din meciul tur pentru Hooligans United, victorie la scor mare, 14-3 in disputa cu GS Royals, returul fiind o simpla formalitate!

Aseara, pe terenul din aleea vrabiei nr.22, am avut un duel dezechilibrat, intre Hooligans United, locul 2 in Liga I, respectiv GS Royals, formatia de pe locul 6 in Liga III Seria 2. Hooligans United pornea mare favorita in aceasta dubla mansa cu GS Royals, insa era de vazut daca acestia isi puteau rezolva calificarea inca din primul meci.

Se pare ca a fost o simpla formalitate pentru Hooligans United, acestia lansand o ploaie de goluri asupra portii celor de la GS Royals. In minutul 4, George Balau inscrie golul de 1-0 pentru Hooligans United, iar in minutul 6 era deja 2-0, la reusita lui Bogdan Grecu. GS Royals intra in meci prin autogolul lui Gabriel Grecu din minutul 7, insa acest lucru o face pe Hooligans United sa atace si mai mult, pentru a rezolva meciul inca din prima repriza. Un minut mai tarziu Gabriel Grecu isi rascumpara greseala si inscrie golul de 3-1 in poarta celor de la GS Royals. Catalin Manea duce scorul la 4-1 in minutul 13, iar George Balau majoreaza avantajul celor de la Hooligans United la 4 goluri diferenta in minutul 18. Minutele 19 si 20 aduc inca doua goluri pentru formatia de Liga 1, primul inscris de Catalin Manea, iar cel de-al doilea de Cristian Burlacu. Scorul pauzei, un categoric 7-1 pentru favorita din acest meci, Hooligans United.

In repriza secunda, GS Royals nu a avut parte de ingaduinta, baietii de la Hooligans United fiind in pofta mare de gol in acest meci. In minutele 24 si 25, scorul devine 9-1, atunci cand George Balau si Gabriel Grecu inscriu cate un gol in poarta celor de la GS Royals. Gica Campeanu inscrie si el in minutul 26, primul gol din aceasta partida in dreptul sau, 10-1 fiind scorul dupa aceasta reusita, un scor mare si categoric. GS Royals incearca sa mai reduca proportiile scorului si reuseste un gol prin Alexandru Horsovschi in minutul 27. Catalin Manea marcheaza inca de doua ori in acest meci, in minutele 31 si 35, iar Bogdan Grecu marcheaza si el al doilea gol personal in minutul 33, scorul capatand proportii, 13-2. George Balau isi incheie evolutia buna din acest meci, prin golul din minutul 38, golul de 14-2. GS Royals inchid tabela in acest meci, in minutul 39, prin Niki Constantin, golul 3 pentru aceasta echipa fiind o palida consolare daca ne uitam la scorul final.

Victorie la scor mare pentru Hooligans United, 14-3, calificarea fiind rezolvata inca din meciul tur, returul fiind un simplu meci de antrenament pentru echipa de Liga 1. De notat in acest meci este evolutia lui George Balau, marcator a 4 goluri in acest meci, cat si a lui Catalin Manea, la fel, 4 goluri pentru acest jucator, intr-un meci in care au facut ce au dorit pe teren.

Articole similare

Close