ArticoleLiga 2

Lamotești Lions nu a avut mari emoții cu FC Tunari și termină sezonul sub locurile de Liga I

Lamotești Lions a primit luni seara, pe terenul din Ghencea, replica băieților de la FC Tunari, într-o partidă din cadrul etapei a 19-a a Ligii a II-a Sud.

În ciuda scorului final, 7-3, care indică o victorie clară a „Leilor”, aceștia au avut ceva de tras pentru a obține cele trei puncte puse în joc, în condițiile în care FC Tunari a făcut o primă repriză bună, adjudecată la limită de Lamotești, cu 3-2.

Diferența clară afișată la finalul partidei pe tabelă s-a făcut după pauză, când „Leii” au izbutit să marcheze de patru ori, în timp ce FC Tunari a mai punctat o singură dată.

Trei jucători au înscris cele șapte goluri ale învingătorilor: Sfetcu Răzvan, autor al unui hat-trick, Tănase Cristi și Maricuța Adrian, fiecare cu câte o dublă.

De partea cealaltă, golurile prin care FC Tunari și-a adus contribuția la jocul frumos din teren au fost marcate de Stan Aurel (2) și Gheorghe Dan.

În urma acestui rezultat, FC Tunari acumulează 37 de puncte și este prima echipă de sub locurile promovabile, având speranțe serioase că în campionatul următor ar putea ataca cu succes accederea în Liga I Sud.

FC Tunari încheie campionatul în a doua jumătate a clasamentului, ocupând în acest moment, când mai sunt câteva restanțe de disputat, poziția a 12-a, cu 28 de puncte.

Articole similare

Close