ArticoleLiga 2

PSG Pantelimon a demolat-o pe Scorpionii și urcă pe locul 2! Petrache Andrei a oferit un recital

PSG Pantelimon a oferit o demonstrație de forță în meciul pe care l-a disputat cu cei de la Scorpionii, în Liga a II-a Seria 1.

După ce au condus cu 5-1 la pauză, băieții din Pantelimon s-au impus în final cu 11-3, la capătul unei partide în care Petrache Andrei s-a distrat cu defensiva adversă și a marcat nu mai puțin de șase goluri.

În ciuda deznodământului, cei care au deschis scorul au fost Scorpionii, în minutul 6, prin Muti Roua. Doar un minut s-au bucurat însă Scorpionii de avantaj, pentru că Mititelu Marian a egalat imediat pentru PSG, după care a urmat asediul la poarta viitorilor învinși.

Mititelu Marian și-a trecut în cont „dubla” în minutul 10, fiind copiat de Moise Costi, în minutele 16 și 19, în timp ce Vasile Niculaie a marcat o dată, în minutul 31.

Omul meciului a fost însă Petrache Andrei, care a înscris de șase ori, în minutele 12, 25, 27, 32, 37 și 38.

De partea cealaltă, ultimele două goluri ale Scorpionilor au fost marcate de același Moti Roua (min. 38) și Virgil Mihai (min. 33).

În urma acestei victorii cu 11-3, PSG Pantelimon acumulează șase puncte și urcă pe poziția secundă a ierarhiei în Liga a II-a Seria 1, în timp ce Scorpionii mai așteaptă până la câștigarea primelor puncte.

Articole similare

Articol

Close
Close