Articole

Victorie pentru F.C. Voluntari in ultimele minute de joc din disputa cu Gigantii din Grupa F a Cupei Ligii!

Ambele echipe erau deja calificate in fazele superioare ale Cupei Ligii, avand in vedere sistemul din acest sezon al acestei competitii, problema se mai punea doar cine se situeaza pe locul 2 si cine pe locul 3, aseara in Grupa F.

Gigantii incep mai bine aceasta partida, reusind sa inscrie un gol in minutul 7, prin Neacsu Iulian. In minutul 13 F.C. Voluntari reuseste egalarea prin Dragomir Carol. dar rezultatul de egalitate nu a stat mult pe tabela, deoarece Vulpe Daniel isi aduce echipa iar in avantaj in aceasta repriza si Gigantii conduceau cu 2-1. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, intr-o repriza stransa, un avantaj minim de care Gigantii trebuiau sa tina pana la final.

Baietii din Voluntari se regrupeaza dupa o prima repriza pierduta si revin in meci prin golul lui Voicu Marian din minutul 26, egalitate 2-2. In minutul 38, Vulpe Daniel face dubla pentru Gigantii si cu doua minute inainte de fluierul final, echipa lui conducea si se indrepta spre o victorie. Acest lucru nu avea sa se intample insa, deoarece F.C. Voluntari are o revenire de senzatie, prin eroul lor din ultimele minute, Oprisan George, marcatorul celor doua goluri aducatoare de victorie pentru echipa lui. Aceste goluri au fost marcate in minutul 39 si 40, echipa Gigantii neavand raspuns pentru aceasta rasturnare de scor.

Victorie pentru F.C. Voluntari, ambele echipe insa mergand mai departe in fazele superioare ale competitiei, Voluntari de pe locul 2, Gigantii de pe locul 3.

Articole similare

Close