Articole

Spectacol total! Cluj Bruj s-a impus în derby-ul cu SPP Titan din Liga a III-a Seria 3

Cluj Bruj și SPP Titan s-au întâlnit vineri, pe terenul de la Plazza, în derby-ul Ligii a III-a Seria 3, între două echipe cu maximum de puncte după primele trei etape.

Cele două formații au confirmat forma bună arătată în meciurile precedente și au oferit un real spectacol în duelul direct. După 2-2 la pauză, Cluj Bruj a rupt echilibrul în repriza secundă, pe care a câștigat-o cu 6-3, pentru o victorie finală cu scorul de 8-5.

Băieții de la SPP Titan au fost cei care au început mai bine meciul și au deschis scorul în minutul 5, prin Barabeș Mihai. Cluj Bruj a egalat în minutul 13, prin Mihai Cristian, dar Ursu Lucian i-a readus pe SPP-iști în avantaj după doar un minute.

Cu patru minute înainte de pauză, Mihai Cristian a reușit „dubla” și a stabilit scorul primei reprize, 2-2.

Partea secundă a început cu băieții de la Cluj Bruj la cârmă, Daniel Niculae aducându-i în avantaj la un minut de la reluare, după care în scenă a intrat Cristian Păun, care în minutele 22 și 24 a dus scorul la 5-2.

SPP Titan nu a renunțat la luptă și a replicat imediat, prin Petre Daniel (’25) și Lincan Marcelius (’26), care au redus diferența de pe tabelă la un singur gol.

Însă Burcă Nicolae (’33) și același Păun Cristian (’32, ’37) au făcut 8-4 pentru Cluj Bruj, iar golul marcat cu două minute înainte de final de Petre Daniel nu a făcut decât să limiteze proporțiile scorului la 8-5.

În urma acestui rezultat, Cluj Bruj conduce Liga a III-a Seria 3, în timp ce SPP Titan este pe locul 3.

Articole similare

Close