Articole

Shark Racing se impune in Liga I, in duelul cu Sporting Bucuresti, scor 8-4!

Sporting Bucuresti echipa de pe locul 16 in Liga I, a intalnit aseara, pe terenul din baza Progresul, formatia Shark Racing, locul 13 in prima liga. Baietii de la Sporting vin dupa meciul senzational facut in fata celor de la Hooligans United, liderul Ligii I la acel moment, aseara sperand sa faca punct sau puncte pentru a se indeparta de zona retrogradabila. De partea cealalta, Shark Racing vine dupa infrangerea din campionat cu Hooligans, scor 3-9, iar problemele retrogradarii puteau sa apara pentru acestia, daca pierdeau acest duel cu alb-verzii.

Jucatorii de la Sporting nu s-au regasit pe inceput de meci, Shark Racing inscriind prima, in minutul 8, prin Danila Alin. Caloianu George, marcheaza si el pentru Shark, doua goluri rapide in minutele 9 si 10, Sporting fiind condusa cu 3-0 dupa primele 10 minute de joc. Schimbarile tactice nu au intarziat sa apara in tabara alb-verzilor, Chirica Nicusor si Savu Nicolae intrand pe teren si luminand putin jocul slab de pana atunci. In minutul 14, Sporting Bucuresti marcheaza doua goluri in doua faze consecutive, primul prin Chirica Nicusor iar al doilea un sut frumos de la distanta, marca Buzala Aurel, echipa aflata in dezavantaj fiind la doar un gol distanta de adversar. Un moment de cotitura in aceasta partida a fost ratarea celor de la Sporting, la ocazia de 3-3 a lui Boboc David, sut scos de pe linia portii de un jucator al celor de la Shark…si….cum ocaziile se razbuna in fotbal, pe contra acestia marcheaza golul de 4-2, in minutul 18 prin Caloiu George, hattrick pentru acest jucator. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, avantaj de doua goluri pentru Shark Racing, intr-o repriza destul de stransa.

In actul secund, Shark marcheaza prima in minutul 27, golul de 5-2 al lui Crisan Alexandru, replica celor de la Sporting venind imediat, in minutul 28 prin reusita atacantului alb-verzilor, Chirica Nicusor. Sperantele celor de la Sporting in a obtine ceva din acest meci, pareau destul de departe atunci cand acelasi Crisan Alexandru inscrie pentru Shark golul de 6-3, gol venit in minutul 30 al partidei. Evolutia buna a lui Chirica Nicusor continua in minutul 37, atunci cand realizeaza hattrick-ul pentru Sporting, inscriind golul de 4-6, insa pe sfarsit de meci, Sporting cade si primeste doua goluri in minutele 38 si 40, goluri marcate de Crisan Alexandru si Caloiu George. Scor final Shark Racing 8 – Sporting Bucuresti 4, intr-un meci bun facut de formatia Shark Racing, un joc colectiv frumos, cu doi oameni in forma excelenta, Crisan Alexandru, marcator al unui hattrick in acest meci, respectiv Caloiu George, 4 goluri in dreptul sau in aceasta partida. De mentionat de la Sporting si atacantul lor, Chirica Nicusor, hattrick si pentru acesta, insa in acest meci, echipa alb-verzilor nu a avut un joc colectiv si mai degraba unul bazat pe incercari individuale.

Articole similare

Close