Articole

Liverpool Team defilează în fața Segulei și promovează de pe primul loc al Ligii a II-a Seria 2

Liverpool Team a realizat o performanță admirabilă, după un campionat aproape perfect pentru ea: și-a asigurat, cu o etapă înainte de finalul campionatului, fotoliul de lider al clasamentului final al Ligii a II-a Seria 2.

„Cormoranii” au trecut la pas de Segula, luni seară, pe terenul de la Vrabiei, scor 7-2 (3-1 la pauză) și sunt siguri de promovarea în Liga I de pe primul loc.

Vârful Gheorghe Laurențiu a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 6, dar Segula a reușit să egaleze în minutul 14, grație reușitei semnate de Necu Alexandru.

Finalul de repriză i-a aparținut lui Liverpool, care și-a arătat valoarea și a înscris de două ori, prin Jitaru Cristian (min. 16) și Alexandru Mihai (min. 17), pentru a se distanța la 3-1 la pauză.

„Cormoranii” au continuat să controleze partida și la reluare, când au mai marcat de patru ori, prin același Gheorghe Laurențiu (min. 23), Coman Andrei (min. 24 și min. 30) și Robu Alin (min. 27).

Segula a încercat în zadar să țină aproape de adversara sa, neizbutind decât să mai înscrie o dată în minutul 25, prin Dudu Vlad.

Liverpool Team se impune cu 7-2 și, cu o etapă rămasă de disputat din Liga a II-a Seria 2, este sigură că va termina campionatul pe primul loc al ierarhiei, indiferent de ce va face în duelul cu Sălaj Boys din ultima rundă.

Articole similare

Close