Articole

O revenire spectaculoasa a Realului de la 0-3!

Aseara pe terenul din Rahova, locul 16 in Liga 1, Real Bucuresti a intalnit echipa FC Padurarii DT, locul 13 in campionat. Ambele echipe se situau destul de jos in clasament iar o victorie in aceasta partida le putea aduce linistea, macar pentru o saptamana, in ceea ce priveste grija locurilor retrogradabile. Real Bucuresti incepuse foarte slab editia de campionat cu 3 infrangeri la scor, insa in meciul trecut ei au dat un semn de revenire, reusind sa obtina primele 3 puncte in meciul cu Dristor, incheiat cu 4-3 in favoarea lor. In cealalta parte padurarii au in cartea lor de vizita un egal muncit, 3-3 contra celor de la FC Gasca, o echipa incomoda a Ligii 1 plus 3 puncte obtinute la masa verde cu Fiorentina.

Prima repriza debuteaza cu un joc bun facut de echipa padurarilor, insa observam absente notabile la ei, cat si la Real Bucuresti. La FC Padurarii DT notam absentele ambilor portari, cat si a fundasului titular Varaci Florin plus absenta lui Solo Radu, un jucator interesant propus de padurari in acest sezon. De la Real lipsa lui Milas Vuk, transferat de la Fiorentina in acest sezon, plus alte cateva absente face ca misiunea lor sa fie mult mai grea decat credeau initial. Revenirea lui Madalin Dragnea in echipa padurarilor este de bun augur, in minutul 8 acesta deschide scorul iar in minutele 12 si 13 il majoreaza la un 3-0 in favoarea echipei din Drumul Taberei. Totul mergea perfect pentru FC Padurarii DT pana in acel moment, echipa fiind asezata destul de bine in teren plus ca jocul Realului nu functiona cum trebuia. O prima repriza in care sunt dominati dar minutul 17 aduce un gol in poarta padurarilor prin reusita lui Bostan Marius. Scorul la pauza 3-1 pentru FC Padurarii DT.

Dupa pauza tensiunile din echipa padurarilor incep sa apara, nejustificat la scorul aratat pe tabela, neatentia pe faza defensiva aduce un gol in poarta lor in minutul 28, reusita semnata Petrovici Dan. Se pare ca acest gol le-a dat aripi celor de la Real, un minut mai tarziu venind si egalarea. Din acest moment meciul devine unul de suspans, Realul cu moralul ridicat dupa revenirea de la 0-3, incepe sa atace in valuri, Padurarii DT alegand cartea contraatacului. Partida se indrepta catre un 3-3 clar dar o grava eroare a portarului celor din Drumul Taberei aduce golul victoriei pentru Real Bucuresti in minutul 19. Padurarii DT pleaca dupa aceasta partida fara puncte in contul lor, dupa ce pana la pauza cel putin nu credeau ca acest lucru mai este posibil. Real Bucuresti iese din zona minata a clasamentului si pentru o perioada are linistea necesara sa pregateasca urmatoarele partide din campionat.

Articole similare

Close