ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Granzii Ligii I Est și-au câștigat la pas partidele disputate marți seara în cadrul etapei a șasea

Liga I Est a programat marți seara partidele din cadrul etapei a șasea a campionatului în curs.

Pe terenul de la Plazza, granzii Ligii I Est nu au avut emoții în a-și câștiga partidele și au făcut instrucție cu adversarii întâlniți.

În urma acestei runde, FC Văscăuți și Piatra Albă conduc ierarhia, cu câte 18 puncte, urmate de Martalogii Activi, Partizan București și Hooligans, care au câte 15 puncte.

FC Văscăuți nu a avut prea mari emoții în fața celor de la Crângași United, de care a trecut cu 5-1 (2-0 la pauză), grație reușitelor semnate de cinci jucători diferiți: Munteanu Gabriel, Dinu Constantin, Babageanu Mihai, Danila Alin și Gheorghe Petrică, în vreme ce golul de onoare al învinșilor a fost înscris de Cristian Ciontoiu.

Grație acestui nou succes, FC Văscăuți ajunge la cota 6 în acest sezon și este liderul Ligii I Est, cu 18 puncte, departajată la golaveraj de Piatra Albă, în timp ce Crângași United rămâne cu o zestre de 7 puncte și se află pe poziția a opta a ierarhiei.

Piatra Albă s-a distrat în disputa cu Apărătorii Patriei și, după ce a condus cu 4-2 la pauză, s-a dezlănțuit în partea secundă, impunându-se în final cu 13-3.

Oprea Ionuț, cu 5 goluri, a fost principalela gură de tun a învingătorilor, pentru care au mai punctat Oprea Ionuț (3), Rareș Alexe (3) și Daniel Oltianu (2).

În urma acestei victorii, Piatra Albă își menține seria de invincibilitate și este pe poziția secundă a clasamentului, cu punctaj maxim, la fel ca liderul FC Văscăuți, care are însă un golaveraj superior, cele două formații desprinzându-se pentru moment în lupta pentru titlul de campioană a Ligii I Est.

Partizan București a făcut instrucție cu Old Boys (fosta Sarica 1958), de care a dispus cu 11-3, după ce la pauză a condus la scor de tenis, scor 6-1.

Nicola Alexandru și Lungu Viorel au semnat câte un hat-trick pentru învingători, pentru care au mai punctat Bogdan Dragoș (2), Tudor Luis, Constantinescu Costin, în vreme ce învinșii și-au marcat și un autogol.

În urma acestui rezultat, Partizan București este pe locul 4 al clasamentului Ligii I Est, cu 15 puncte, la egalitate cu echipa de deasupra și cu cea de sub ea, în timp ce Old Boys este pe 12, cu doar un punct câștigat până acum.

Martalogii Activi și Olimpique Otopeni au oferit o primă repriză echilibrată, adjudecată cu 1-0 de Martalogi. Aceștia s-au dezlănțuit însă în partea secundă, când le-au oferit o lecție de fotbal adversarilor, izbutind să se impună în final cu 5-0 și să ajungă la al cincilea succes al sezonului.

Cârstea Marian și Bostoroacă Cristian, cu câte o dublă, alături de Varlan Robert, au înscris golurile care îi duc pe Martalogii Activi pe ultima treaptă a podiumului, cu 15 puncte, la egalitate cu Partizan București și Hooligans, în timp ce Olimpique Otopeni este pe locul 9, cu 7 puncte.

Hooligans nu a stat prea mult la discuții în partida cu Capitals, pe care a câștigat-o cu 9-1, după ce la pauză conducea deja cu 5-0.

Marius Bucalet (3), Albu Alexandru (2), Florin Ioniță (2), Vasile Răzvan și Sfelea Mihai au punctat pentru Hooligans în această dispută, în care golul de onoare al pierzătorilor a fost înscris de Manda Liviu.

Grație acestui rezultat, Hooligans acumulează 15 puncte după 6 etape disputate în Liga I Est și este pe locul 5, încheind plutonul de trei echipe din spatele celor două formații care au punctaj maxim și conduc clasamentul la acest moment al sezonului.

Articole similare

Close