Articole

Whiteland rămâne favorită la primul loc în Liga a II-a Seria 1, după victoria muncită cu FC Arabs

Whiteland a obținut miercuri seară, pe terenul de la Plazza, o victorie pe cât de muncită pe atât de importantă în fața celor de la FC Arabs, într-un meci contând pentru Liga a II-a Seria 1.

Whiteland a fost condusă cu 0-1 în prima repriză, a reușit să revină și chiar să treacă în avantaj, a fost egalată, după care a marcat golul victoriei în minutul 34.

Abdullah Nasser a marcat primul pe arena de la Plazza, în minutul 7, dar Ghiță Mihai a egalat pentru Whiteland după patru minute. Până la pauză nu s-a mai înscris, astfel că scorul pauzei a fost 1-1.

Whiteland a trecut pentru prima dată în avantaj în minutul 27, când Popescu Dragoș și-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar FC Arabs a egalat la doar un minut distanță, prin Muhammed Mahagna.

Ultimele minute ale partidei s-au jucat pe contre, ambele echipe forțând victoria, iar cei care au avut sorți de izbândă au fost cei de la Whiteland, care au marcat golul victoriei prin Mazilu Răzvan, cu șase minute înainte de ultimul fluier.

Whiteland obține astfel trei puncte extrem de prețioase pentru ea în clasament și ocupă locul 2 în Liga a II-a Seria 1, la trei puncte în spatele liderului Diamond Star, dar cu două meciuri în minus. De partea cealaltă, FC Arabs este pe locul 9.

Articole similare

Close