ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: FC PTM a revenit după pauză și este lider în clasament! Vezi toate rezultatele meciurilor de joi

Joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, s-au disputat trei partide din Liga a II-a a Zonei Sud.

Echipa mixtă Alb Negru nu a făcut față ritmului impus de Inter Bragadiru și a trebuit să se recunoască învinsă cu 10-2, după ce la pauză a fost condusă cu 5-2.

Cu patru goluri, Cenușe Marian a fost vârful de lance al celor din Bragadiru, pentru care au mai punctat Vlad Florentin (2), Zamfir Marian, Ispas Alexandru, Tănase Florin și Sandu George.

De partea cealaltă, Marcel și Silvia au înscris golurile de onoare ale învinșilor.

Condusă la pauză cu 1-2, FC PTM revenit admirabil în partea secundă și a trecut cu 7-3 de AVB, ajungând la al treilea succes din tot atâtea jocuri disputate în Liga a II-a Sud și instalându-se în fotoliul de lider al clasamentului.

Chiru Claudiu și Manea Cristian au semnat câte o dublă pentru învingători, pentru care au mai punctat Oancea Robert și Rudnitchi Teo, în vreme ce golurile învinșilor au fost înscrise de Postolache Ionuț, Ionașcu Bogdan și Ghetu Răzvan.

Fotbal Club Power și Universitatea București au fost protagonistele celui mai echilibrat meci al serii.

După ce a condus la pauză cu 2-1, FC Power a izbutit să își mențină avantajul în partea secundă și să se impună cu 4-3, grație reușitelor semnate de Voicu George (3) și Bărbulescu Ami, în timp ce pentru Universitatea București au punctat Raicea Tiberius și Truica Alex.

Articole similare

Close