ArticoleLiga 1

Surpriză în Cupa Ligii! Metalplast i-a învins la scor de neprezentare pe Martalogii Activi, care luptă pentru podiumul Ligii I Sud

Metalpast, formație aflată în a doua jumătate a clasamentului Ligii I Sud, a reușit vineri seară un rezultat surpriză, în cadrul unei partide contând pentru Grupa F a Cupei Ligii.

Pe terenul din Ghencea, băieții de la Metalplast au învins-o la scor de neprezentare, după ce la pauză au condus cu 2-0, pe Martalogii Activi, una dintre echipele care luptă pentru încheierea sezonului din Liga I Sud pe locurile de pe podium, ce asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Metalplast nu s-a lăsat impresionată de numele adversarilor, a vrut să arate că meciurile de Cupă nu seamănă deloc cu cele din campionat și a reușit în fața Martalogilor Activi un joc perfect în defensivă și extrem de eficient în atac.

Atacanții Constantin Dragoș și Greaca Gheorghe și fundașul Tănase Gelu au înscris golurile care i-au adus lui Metalplast cele trei puncte puse în joc.

Grație acestui succes, Metalplast acumulează 4 puncte în trei etape disputate și ocupă în acest moment locul secund în clasamentul Grupei F, în timp ce Martalogii Activi rămân cu 3 puncte în două partide jucate și ocupă în acest moment poziția a treia, iar în ultimul meci al grupei va juca pentru calificare cu actualul lider al Grupei F, Ambianța Steaua.

Articole similare

Close