Articole

Partide tari din primele două ligi se joacă azi în Liga Prieteniei! Vezi programul zilei de luni

Ziua de luni deschide o săptămână plină de fotbal în Liga Prieteniei! Nu mai puțin de nouă meciuri din primele două ligi sunt programate să aibă loc pe terenurile de la Plazza și de pe Intrarea Vrabiei.

Seara de fotbal debutează la ora 20:00, pe terenul de la Vrabiei, unde va avea loc un duel din Liga I, între două vecine de clasament: Fair Play (locul 12) vs Shark Racing (locul 13).

De la 20:50, arena de la Plazza va găzdui o dispută din Liga a II-a Seria 1. Viitorul Voluntari, echipă care trage la locurile promovabile, va întâlni formația aflată pe locul 6 al clasamentului, FC Arabs. Simultan, pe terenul de la Vrabiei se va juca un meci contând pentru Liga I, între formația de pe locul 5, Hooligans United, și echipa de pe locul 14, Viitorul.

Urmează, de la 21:40, două dueluri din cele două serii ale Ligii Secunde. În Prima Serie, pe terenul de la Plazza, se va disputa un alt meci important în privința luptei pentru promovare. Aflată pe ultima treaptă a podiumului, VHM va trebui să se impună în fața celor de la FC Rezervele pentru a-și continua cursa spre Primul Eșalon. Concomitent, arena de la Vrabiei va fi gazda unui derby din Seria 2: liderul Sălaj Boys va da piept unei alte echipe aflate în lupta pentru promovare, FC Devils, care ocupă locul 5 în acest moment.

De la 22:30, pe terenul de la Plazza, se va desfășura un derby pentru titlul Ligii I. Liderul FC București va primi replica celor de la FC Berceni, formație aflată pe locul 4, la patru puncte distanță, dar cu un meci în minus. De la aceeași oră, pe arena de la Vrabiei, în Liga a II-a Seria 2, se întâlnesc Ambianța Steaua (locul 8) și LST Răcari, formație aflată pe poziția a 11-a.

Ultimele două jocuri ale serii sunt programate de la 23:20 și vor conta pentru Liga a II-a Seria 2. Pe terenul de la Plazza, Progresul 1944 Spartac, formație aflată pe locul 7, va primi replica celor de la Războinicii, care ocupă poziția a 17-a, în timp ce, pe arena de la Vrabiei, se vor duela Fortuna Team (locul 13) și Inter Bragadiru (locul 6).

Articole similare

Close