ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Spectacol, minifotbal de calitate, în Bella Venezia – ATVROM! O nouă victorie pentru lider!

Marți seara, cel mai așteptat meci din Play-Off, a fost acesta dintre Bella Venezia și ATVROM. Când aceste două echipe se întâlnesc, spectacolul este garantat. Așa au stat lucrurile și în retur, un meci excelent de urmărit de iubitorii minifotbalului. Gazdele, locul 3 în clasament, aveau o partidă greu de gestionat, împotriva viitoarei campioane a Ligii Prieteniei, o trupă ce nu scade din turație indiferent de meci.

ATV a deschis scorul în minutul 5, prin numărul 12, Filip Nicușor. Însă avantajul nu a durat decât până în minutul 7, atunci când Manea Dorel a egalat pentru Bella Venezia. A doua parte a primei reprize, a aparținut lui Alin Pătrașcu, numărul 10 de la ATV. Jucătorul campioanei a reușit să înscrie două goluri, în minutele 11, respectiv 14, pentru un 3-1 meritat de oaspeți. Minutul 19 a fost plin de evenimente, minut în care ambele formații au marcat câte un gol. Bella Venezia prin numărul 10, Andrei Valentin, iar ATV, prin Popescu Eugen. Oaspeții au reușit să își țină adversara la distanță de două goluri în această repriză, un avantaj destul de bun pentru a câștiga acest joc.

În repriza secundă a fost un duel între numărul 10 de la Bella Venezia, Andrei Valentin și, corespondentul acestuia de la ATV, Alin Pătrașcu. În minutele 26 și 27, ATV a reușit desprinderea, prin golurile lui Alin Pătrașcu, ajuns la 4 reușite în această partidă. Conduși cu 6-2, Bella Venezia a încercat o revenire de senzație, în ultimele 10 minute ale meciului. Aproape au reușit acest lucru, prin Andrei Valentin, omul în poftă mare de goluri. Minutele 30 și 31, au adus golurile de 3, respectiv 4-6. Din păcate pentru gazde, golul de 5-6 a venit în minutul 40, timp extrem de scurt și pentru o egalare. Bella Venezia pierde, dar după o evoluție frumoasă, așa cum ne-au obișnuit. De partea cealaltă, ATVROM defilează, acesta este cuvântul potrivit. O nouă victorie, 7 din 7 în Play-Off. Andrei Valentin și Alin Pătrașcu, jucători cu 4 reușite în această confruntare, aplauze pentru ei.

Articole similare

Close