ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Începe un nou sezon în Liga Prieteniei! Vezi cum te poți înscrie în cursa pentru marele premiu de 5.000 de euro

Liga Prieteniei anunță deschiderea unui nou sezon plin de fotbal spectacol, prietenie și premii importante constând în bani ori produse oferite de sponsorii Ident Total Care și Bergenbier sau subvenții acordate pentru participarea la Friendship Open Tournament Albena 2017.

Dacă tu crezi că echipa ta este cea mai bună din oraș și se poate bate de la egal la egal cu cele mai bune formații din țară, atunci, te invităm să o înscrii în Cupa și Campionatul Ligii Prieteniei din orașul tău, până la data de 4.03.2017.

Echipele care au evoluat în sezonul anterior au prioritate în vederea menținerii Ligii din care fac parte și au termen de înscriere până pe 28.02.2017. După 28.02.2017, locul acestora poate fi ocupat de o formație nouă.

Cei care doresc să se înscrie în Liga Prieteniei o pot face sunând la numărul de telefon 0734183023 sau printr-un mesaj privat trimis pe pagina de Facebook a Ligii Prieteniei.

Competițiile încep pe data de 6.03.2017.

Partidele din Liga SUD București se vor desfășura pe noile terenuri situate în cadrul Bazei Progresul, de pe Șoseaua Giurgiului, iar meciurile din Liga EST vor avea loc pe SMART ARENA, de pe Șoseaua Lujerului nr 17, sectorul 6.

Premii totale de 8.800 de euro doar pentru București

Noul sezon al Ligii Prieteniei promite doar pentru competițiile din București premii totale în valoare de 8.800 de euro, în vreme ce marea câștigătoare a SUPERLIGII NAȚIONALE va fi recompensată cu 5.000 de euro.

De asemenea, pentru Friendship Open Tournament Albena 2017, care se va desfășura în perioada 14-19.08.2017, echipele vor beneficia de o subvenție totală de 2.000 de euro din prețul turneului, în limita a 6 persoane.

La SUPERLIGA NAȚIONALĂ se vor califica primele trei echipe din fiecare campionat din București și primele trei echipe din Cupă. Din țară, fiecare oraș poate trimite maxim 3 echipe din cadrul locurilor 1-4 și o echipă din Cupa Ligii a fiecărui oraș.

FAZELE ELIMINATORII DIN CADRUL SUPERLIGII NAȚIONALE DIN IULIE 2017 SE VOR DESFĂȘURA PE UN TEREN MOBIL ÎNTR-UNA DIN MARILE PIEȚE ALE BUCUREȘTIULUI! 

Totodată, pentru înscrierea copiilor în cadrul școlilor Elite Juniors sau pentru aderarea la competiția de fotbal feminin, puteți suna la 0734183023.

Te așteptăm în Liga Prieteniei pentru a face mișcare, pentru a cunoaște noi oameni și a-ți face noi prieteni și, de ce nu?, pentru a dovedi că ești cel mai bun!

Articole similare

Close