ArticoleLiga 1

Căpitanul de la Ambianța București, încântat de Europeanul de la Vâlcea: „Data viitoare să vină mai multe echipe, că n-o să le pară rău!”

Marius, căpitanul de la Ambianța București, a vorbit pe larg despre Campionatul European de la Vâlcea la care formația sa a participat, în interviul acordat după înfrângerea suferită în Liga I în fața celor de la Dream Team (vezi aici detalii despre meci).

Întrebat despre partida pierdută, Marius a recunoscut că atât el, cât și colegii săi au făcut o greșeală subestimându-și adversarii: „A fost un meci destul de greu pentru noi. Noi credeam că o să jucăm cu o echipă mai slăbuță, să putem face și noi un rezultat bun, să fie prima victorie. (…) I-am subestimat. Am zis că după turneul de la Vâlcea venim cu alt moral aici; am jucat cu echipe bune acolo și am zis că poate aici va fi ceva mai ușor, dar uite că ne-am înșelat.”

Chestionat despre Campionatul European de la Vâlcea, subvenționat de Liga Prieteniei, căpitanul celor de la Ambianța București a avut doar cuvinte de laudă: „În primul rând, trebuie să-i mulțumim dlui Laurențiu Modoran (n.r. – fondatorul Ligii Prieteniei) că a făcut eforturi ca să ajungem acolo, gazdei noastre de acolo, Dragoș Muscalu, un băiat foarte primitor – ne-a primit foarte bine, ne-a cazat la o pensiune superbă, nu ne așteptam. Și terenurile, foarte bune acolo, chiar peste așteptări.

Acolo, toată lumea primitoare, (…) am ajuns acolo noi și Sălaj Boys, am încercat să trecem de grupe, dar n-am trecut, nici noi, nici Sălajul. Asta a fost să fie. Dar sperăm pe viitor să se mai organizeze turnee. Pentru noi chiar a fost o ocazie frumoasă să ne ducem cu familiile, să ducem și soțiile acolo, să ne simțim bine, chiar a fost OK.

(…) Chiar zic să vină mai multe echipe data viitoare, că n-o să le pară rău. Acolo, totul a fost din partea Ligii Prieteniei, cazare, masă, tot. A fost OK.

Noi chiar simțeam nevoia să petrecem un weekend pe undeva afară… Pentru noi a fost ca un fel de cantonament. Printre altele, am jucat și fotbal, ne-am și distrat.

Așteptăm și Albena, dacă e să se mai organizeze. Acolo, tot la fel, chiar am vorbit cu băieții să facem și noi un efort să încercăm să plecăm. Că noi suntem însurați și nu puteam să plecăm singuri, fără soții, și pentru ele e o bucurie că le scoatem cu noi la fotbal.”

Iată interviul integral acordat de căpitanul celor de la Ambianța București după eșecul suferit în fața băieților de la Dream Team: 

Articole similare

Close