Articole

Meciurile de astazi, 28.10.2015, la Liga Prieteniei! Capul de afis este tinut de duelul dintre Bizz Brasil si Good Team, locurile 1 si 2 in Liga I!

Astazi la Liga Prieteniei avem 5 dueluri interesante de campionat din Liga I si Liga II Seria 2, toate meciurile se vor disputa pe terenul din Rahova.

De la ora 20:00 Metalplast are un test greu de trecut in fatza celor de la Sincai cu toate ca pana acum au inregistrat 4 victorii din 4, in acest meci intalnesc o echipa de pe locul 6 al ligii secunde.

20:50 – duelul dintre liderul Inter Bragadiru si locul 8 F.C. Voluntari. Metalplast, Ambianta Steaua si F.C. Rahova abia asteapta un pas gresit al celor din Bragadiru sa preia sefia clasamentului.

21:40 – aduce un duel de Liga I intre Dream Team, locul 10 si ocupanta locului 6 F.C. Berceni. Echipa din Berceni a fost lider in primele etape ale campionatului, asta pana a intalnit campioana Bizz Brasil, meci pierdut in fatza acestora, apoi pas gresit cu BKO egal 5-5, este clar ca nu are voie la nici un pas gresit in acest meci daca vrea sa mai aibe sanse la castigarea titlului desi nu stim daca acesta este obiectivul lor real.

22:30 – campioana Bizz Brasil are un meci, poate cel mai greu de pana acum dupa parerea mea, in fatza celor de la Good Team (fosta FC DR). Good Team ocupanta locului 2 la doar 3 puncte de Bizz are astazi sansa sa ii egaleze la puncte pe acestia, totul depinde numai de ei. Un duel intre, probabil cel mai bun portar din Liga I, cel al echipei Good Team si atacantul excelent al campioanei, Lalu Alexandru. Daca Bizz Brasil invinge si astazi o sa fie destul de greu ca cineva sa le rapeasca primul loc pana la sfarsit.

23:20 – seara se inchide cu meciul dintre Real Bucuresti si F.C. Gasca, un duel intre vecinele de clasament situate pe locurile 11, respectiv 12 in ierarhia Ligii I. Pana acum doua etape o vedeam favorita certa pe F.C. Gasca, dar dupa achizitiile facute de Real Bucuresti si victoriile din ultimele doua etape, acest lucru nu mai este sigur.

Articole similare

Close