ArticoleLiga 2

Diham Boys a trecut de FC Sportul și a încurcat-o serios în lupta pentru promovarea în Liga I Sud

FC Sportul, una dintre echipele din Liga a II-a Sud care trag pentru promovarea în Primul Eșalon, a suferit vineri seara, pe terenul din Ghencea, o înfrângere dureroasă, care îi anulează în mare măsură șansele de a încheia campionatul pe unul din primele patru locuri.

Băieții de la FC Sportul au pierdut în fața lui Diham Boys, echipă aflată în partea inferioară a clasamentului Ligii a II-a Sud.

Cei de la Diham Boys nu s-au lăsat deloc intimidați de numele adversarilor pe care i-au întâlnit și au avut un debut senzațional de meci, în care au reușit să înscrie de trei ori și să intre astfel la cabine cu scor de neprezentare.

Partea secundă a fost mai echilibrată, fiecare dintre formații punctând de două ori, însă avantajul din prima repriză a ajutat-o pe Diham Boys să se impună cu 5-2 și să-și adjudece cele trei puncte puse în joc.

În urma acestui rezultat, Diham Boys acumulează 19 puncte, dar se menține pe poziția a 15-a a clasamentului Ligii a II-a Sud, în timp ce FC Sportul rămâne cu 36 de puncte și ocupă locul 5 al ierarhiei.

Articole similare

Close