Articole

Performanță colosală! Liverpool câștigă și returul cu Hooligans și se califică în semifinalele Cupei Ligii

Liverpool Team a trecut cu bine examenul de maturitate pe care l-a dat în sferturile de finală ale Cupei împotriva liderului Ligii I, Hooligans. „Cormoranii” s-au impus și în manșa retur, cu 3-1, și, cu scorul general de 6-3, s-au calificat în careul de ași al competiției.

La fel ca în ultimele trei partide, Liverpool Team a fost condusă și în manșa secundă a dublei cu Hooligans, dar a dat dovadă de maturitate și, ca de fiecare dată, a reușit să revină și să se impună.

După victoria lui Liverpool din tur, scor 3-2, golgheterul celor de la Hooligans, Albu Alexandru, a deschis scorul în minutul 7, iar liderul Ligii I era în cărțile calificării în semifinale.

„Cormoranii” au avut nevoie de mai bine de jumătate de repriză pentru a egala. Robu Alin a înscris cu două minute înainte de pauză și a readus-o pe Liverpool în joc.

La cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, iar ambele echipe păstrau șanse reale la accederea în faza următoare.

Partea secundă a fost una echilibrată, în care cele două defensive și-au făcut bine treaba, iar până pe final de meci nu s-a mai marcat.

„Cormoranii” au lovit decisiv cu două minute înainte de ultimul fluier, prin Răzvan Radu, care a marcat pentru 2-1, iar soarta calificării era în mare măsură decisă.

Jitaru Cristian a pus bomboana pe coliva celor de la Hooligans în minutul 39, când a dus scorul la 3-1 pentru Liverpool Team, formație care grație valorii individuale a jucătorilor și a forței grupului se califică în semifinalele Cupei Ligii și continuă parcursul impresionant din acest sezon.

Articole similare

Close