ArticoleLiga 1

Meci fără istoric între Liverpool Team și AC Militari! „Cormoranii” au zburdat pe teren și continuă să fie primii în Liga I

Liderul Liverpool Team a primit marți seară replica celor de la AC Militari, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale etapei a opta din Liga I Sud.

Pe terenul de la Dristor, Liverpool Team și-a respectat blazonul și a învins-o fără drept de apel pe AC Militari, cu scorul de 8-2, după ce a intrat la cabine cu un avantaj liniștitor, 4-0.

Căpitanul „Cormoranilor”, Robu Alin, a mitraliat poarta adversă cu șuturi extrem de puternice trimise de la distanță și a reușit un hat-trick în această partidă.

Celelalte goluri ale liderului Ligii I, marcate după faze colective superbe, au purtat semnăturile lui Alecsandru Mihai (2), Bozianu Cosmin (2) și Petre Ungureanu.

Pe fondul relaxării „Cormoranilor”, băieții de la AC Militari au izbutit după pauză să înscrie de două ori, prin Cosmin Vochin și Andrei Rotaru, însă reușitele acestora au contat doar pentru golaveraj.

În urma acestei victorii, Liverpool Team ajunge la a opta victorie în tot atâtea partide disputate în acest sezon și conduce ierarhia Ligii I, cu 24 de puncte, în timp ce AC Militari este pe poziția a 11-a, cu 9 puncte.

Articole similare

Close