ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Liderul se impune în partida cu Armata Salvării! 6 victorii din 6 în Play-Off!

Liderul Ligii 1, ATVROM, a întâlnit marti seara ultimul loc din Play-Off, Armata Salvării. Cu 5 înfrângeri din tot atâtea meciuri, oaspeții aveau de înfruntat o echipă ce nu mai avea nevoie de nici o prezentare, decât una scurtă: cea mai bună.

Meciul a început cu un ritm alert, deja o recomandare bună pentru multe goluri. Armata Salvării a ratat câteva ocazii bune de a marca, în primele 5 minute ale partidei. Însă echipa care a deschis scorul a fost ATVROM, prin Claudiu Herea, în urma unui corner la care marcajul oaspeților a lăsat de dorit. Armata Salvării a avut replică, în minutul 12, prin Dragomir Silviu. Când se mergea spre un egal la pauză, o inexactitate în apărarea liderului, în chiar ultima fază a primei reprize, a făcut ca Armata Salvării să intre în avantaj la cabine, prin reușita lui Cojocaru Adrian. Oaspeții au făcut o repriză de apreciat, iar speranțele rămâneau intacte și pentru restul partidei.

Vizibil iritată de scorul pauzei, ATVROM a atacat din prima fază a celei de-a doua reprize, iar acest lucru a dat roade în minutul 22, prin reușita lui Alex Ioniță. Două minute mai târziu însă, Savastru Cătălin și-a adus echipa pentru a doua oară în avantaj, 2-3. Au visat frumos băieții de la Armata Salvării, dar în minutul 25, Alin Pătrașcu a egalat la 3, iar ATVROM a dat semnalul de trezire. În minutul 27, liderul Ligii 1 a intrat pentru prima dată în avantaj, prin golul 2 marcat de Alex Ioniță, iar de aici lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Greu să întorci ATVROM după ce ești condus, asta au văzut și băieții de la Armata Salvării. În minutele 32 și 34, Filip Nicușor a realizat dubla, scor 6-3 și soarta celor 3 puncte era clară. Ion Lucian a înscris pentru 7-3, în minutul 35. Cu 5 minute rămase de joc, ATV a încetinit din turație iar Armata Salvării a profitat, în minutele 39 și 40, însă mult prea târziu pentru a spera într-un egal. Chipu Andrei și Dragomir Silviu au fost marcatorii celor două goluri venite pe final de partidă.

O victorie nu fără probleme pentru ATVROM, mai ales în prima repriză, însă o victorie care păstrează fără greșeală parcursul liderului în Play-Off. De aplaudat și spiritul de luptă al băieților de la Ambianța Steaua.

 

 

Articole similare

Close