ArticoleLiga 1 Est

Jaguar Team a reușit surpriza în ultimul meci al etapei din Liga I Est! A învins-o categoric pe Real Absolut

Jaguar Team și Real Absolut au închis etapa a treia din Liga I a Zonei Est, cu un duel ce se părea să aibă o favorită certă, date fiind situațiile din clasament ale celor două combatante dinaintea duelului direct.

Cu două victorii obținute în primele două etape, Real Absolut pornea din postura de favorită în fața celor de la Jaguar Team, care suferisă două înfrângeri în precedentele partide, însă pe terenul din Giulești statistica nu a contat deloc.

După o primă repriză echilibrată, pe care băieții de la Jaguar Team și-au adjudecat-o la limită, cu 1-0, aceștia au reușit o rundă secundă excelentă și s-au impus cu 5-2, câștigând astfel primele lor trei puncte din acest campionat.

Ștefan Cătălin a fost omul meciului, marcând trei goluri pentru Jaguar Team, care a beneficiat și de un autogol al adversarilor, în timp ce Marin Ion a reușit al cincilea gol al învingătorilor din această partidă.

De partea cealaltă, Pirnea Ștefan și Băcanu Liviu au înscris golurile care au salvat onoarea celor de la Real Absolut, care suferă astfel primul eșec din acest sezon.

Grație acestei victorii, Jaguar Team face 3 puncte și urcă pe locul 6 în Liga I Est, în timp ce Real Absolut rămâne cu 6 puncte după trei etape și ocupă poziția a patra, pierzând contactul cu cele trei echipe din plutonul fruntaș, care au punctaj maxim.

Articole similare

Close