Articole

Sălaj Boys face un pas greșit în duelul cu FC Devils și cade de pe primul loc al Ligii a II-a Seria 2

FC Devils a întrerupt luni seară lunga serie de invincibilitate a celor de la Sălaj Boys, care ocupau fotoliul de lider al Ligii a II-a Seria 2 înaintea acestei etape.

Pe terenul de la Plazza, FC Devils a revenit după ce a fost condusă cu 0-1, a avut 3-2 la pauză și a făcut o repriză secundă perfectă, reușind să se impună în final cu 4-2.

Cu un moral excelent după victoriile care au propulsat-o pe primul loc, Sălaj Boys a început bine meciul cu Devils, reușind să deschidă scorul extrem de repede, în minutul 3, prin Dobra Robert.

Cinci minute a durat avantajul celor de la Sălaj Boys, pentru că Devils a avut o revenire incredibilă între minutele 8 și 10, când a marcat de trei ori, prin Vlad Daniel (min. 8), Nicola Alexaxndru (min. 9) și Pricopi Costin (min. 10).

Costache Robert a redus din diferență în minutul 15, iar Sălaj Boys a intrat la cabine cu un deficit de doar un gol, ce părea surmontabil după pauză.

Nu a fost însă să fie pentru Sălaj Boys, pentru  că Devils s-a apărat excelent în partea secundă, când nu a mai primit niciun gol, ba mai mult, a reușit să marcheze cu trei minute înainte de final pentru 4-2, prin Vlad Daniel, și a oferit surpriza etapei în Liga a II-a Seria 2.

În urma acestui rezultat, Sălaj Boys este detronată de Liverpool din fotoliul de lider al clasamentului, în timp ce pentru a treia treaptă a podiumului se bat nu mai puțin de șase echipe, inclusiv FC Devils, despărțite de doar două puncte.

Articole similare

Close