ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: FC Văscăuți a remizat cu Hooligans, iar Piatra Albă se desprinde în fruntea clasamentului

Liga I Est a programat marți seara, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a 10-a a campionatului.

Derby-ul etapei a fost reprezentat de întâlnirea dintre ocupanta poziției secunde, FC Văscăuți, și Hooligans, care se afla pe poziția a patra a ierarhiei înaintea acestei partide.

Cele două formații din careul de ași al Ligii I Est au remizat în duelul direct, scor 2-2, permițându-i astfel liderului Piatra Albă să se distanțeze în fruntea clasamentului.

Scorul final al disputei dintre FC Văscăuți și Hooligans a fost stabilit încă din prima repriză.

Băieții de la Văscăuți au condus cu 2-0, grație golurilor marcate de Munteanu Gabriel și Babageanu Mihai, dar „huliganii” au revenit cu o dublă reușită de vârful Chircalan Marius în ultimele minute ale reprizei.

În urma acestui rezultat, Hooligans acumulează 20 de puncte și ocupă în continuare poziția a patra a ierarhiei Ligii I Est, în vreme ce FC Văscăuți face 26 de puncte și se menține pe locul secund, dar pierde teren față de Piatra Albă, care a învins-o în această rundă pe Electroputere și are punctaj maxim după 10 etape disputate.

Liderul Ligii I Est s-a impus fără probleme în fața celor de la Electroputere, cu 5-1, după ce la pauză a condus la scor de neprezentare.

Dima Georgescu a semnat un hat-trick pentru învingători, pentru care au mai punctat Oprea Ionuț și Rareș Alexe.

De partea cealaltă, Voicu Cristian a marcat golul de onoare al învinșilor, care rămân cu 16 puncte și ocupă locul 7 al clasamentului după 10 meciuri disputate.

Articole similare

Close