Articole

Moment superb la interviurile de după finala pentru titlu! Lecție oferită de Hooligans și Berceni – VIDEO

Hooligans și FC Berceni s-au luptat marți seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, pentru titlul de campioană a Ligii Prieteniei.

În ciuda mizei uriașe a partidei directe și a victoriei categorice reușite de FC Berceni, scor 5-1, jucătorii celor două formații au oferit un moment superb la interviurile de după meci.

Gața Ilie, de la FC Berceni, și Albu Alexandru, de la Hooligans, doi dintre cei mai buni fotbaliști din Liga I, au acordat împreună clasicul interviu de după fiecare partidă care se joacă în Liga Prieteniei.

Albu Alexandru a recunoscut superioritatea echipei adverse, dar a ținut să precizeze că jucătorii celor două formații sunt prieteni și speră ca la următorul duel direct Hooligans să fie cea care să aibă câștig de cauză, în timp ce, în ciuda diferenței de pe tabelă, Gața Ilie a subliniat că cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul lui FC Berceni, scoțând astfel în evidență ocaziile pe care a reușit să și le creeze echipa adversă.

În final, fotbalistul de la FC Berceni a afirmat că întreaga echipă așteaptă să se bucure de premiul cel mare pe care îl primește câștigătoarei titlului Ligii Prieteniei, excursia de 2.000 de euro la Mallorca.

Interviul cu Albu Alexandru și Gața Ilie poate fi urmărit în următorul video:

Articole similare

Close