ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Waiters București și FC PTM își câștigă meciurile și conduc clasamentul

Joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, au fost programate două partide din cadrul Ligii a II-a a Zonei Sud din Liga Prieteniei București.

FC PTM a trecut fără prea mari emoții de Inter Bragadiru, cu 5-1, după ce a intrat la cabine cu avantaj de trei goluri.

Chiru Claudiu și Manea Cristian au reușit câte o dublă pentru FC PTM, pentru care a punctat o dată și Răduță Cristian, în timp ce Bongioi Sergiu a înscris golul de onoare al învinșilor din Bragadiru.

În urma acestui rezultat, FC PTM acumulează 6 puncte și urcă pe poziția secundă a Ligii a II-a Sud, în timp ce Inter Bragadiru rămâne cu 3 puncte și ocupă locul 4 al ierarhiei, ambele formații având câte două jocuri disputate.

Waiters București a reușit o revenire admirabilă în fața celor de la Avântul București, care o propulsează în fruntea clasamentului Ligii a II-a Sud.

După ce a intrat cu avantaj minim la cabine și s-a văzut condusă cu 2-1 la jumătatea părții secunde, Waiters București a găsit forța să răstoarne situația pe final de meci și să se impună cu 3-2, grație golurilor marcate de Monde Gabi, Cruceru Ionuț și Dragomir Viorel.

În urma acestui succes, Waiters București face 6 puncte și urcă în fruntea ierarhiei, în timp ce Avântul București este pe locul 7, fără punct.

Articole similare

Close