ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Fără surprize în Cupa Ligii! Granzii Ligii I Sud și-au câștigat la pas meciurile din grupe

Ziua de joi ne-a adus, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, trei partide din cele trei grupe ale Cupei Ligii, în care au fost agrenate cele trei forțe ale sezoanelor trecute din Liga I Sud, Bizz Brasil, FC Berceni și Liverpool Team.

La o zi după succesul răsunător din campionat cu FC Berceni, Liverpool Team a obținut o altă victorie, de această dată în Grupa C a Cupei Ligii, în fața celor de la SJCAM Romania.

După ce au condus cu 3-1 la pauză, „Cormoranii” s-au impus cu 5-2, grație hat-trick-ului semnat de Dragoș Constantin și golurilor înscrise de Robu Alin și Jitaru Cristian.

În urma acestui rezultat, Liverpool face 6 puncte și este pe locul 3 în Grupa C a Cupei Ligii, în timp ce SJCAM Romania rămâne cu 3 puncte și este clasată cu un loc mai jos.

Bizz Brasil a debutat cu dreptul în Grupa A a Cupei Ligii, unde a învins-o pe ATV ROM, cu 4-1, după ce de curând trecuse de ea și în Liga I Sud.

Munteanu Ionuț, cu un hat-trick, și Lazăr Florin au marcat golurile care le-au adus brazilienilor primele 3 puncte în grupele Cupei.

Campioana Ligii I Sud, FC Berceni, s-a răzbunat pe FC Colentina după eșecul suferit miercuri în fața celor de la Liverpool.

Băieții din Berceni nu au avut milă de adversarii din Colentina, cărora le-au aplicat o corecție, învingându-i cu 16-0, după 8-0 la pauză.

Ilie (8 goluri), Ioniță (5 goluri) și Istrate (3 goluri) s-au distrat cu apărarea adversă și au înscris golurile campioanei în această partidă.

 

Articole similare

Close