ArticoleLiga 1

Ambianța București, la un pas de primul succes în Liga I! A fost egalată dramatic de FC Devils

Ambianța București a fost miercuri seară la doar câteva secunde de a obține prima victorie din acest sezon al Ligii I Sud, dar a fost egalată dramatic de FC Devils.

Conduși de FC Devils, băieții de la Ambianța București au revenit și au avut 2-1 până în minutul 39, când au primit gol și au trebuit astfel să se mulțumească cu un singur punct din acest duel.

Cele două defensive și-au făcut excelent treaba în prima repriză, iar la pauză tabela arăta același scor ca la începutul partidei.

După patru minute de la reluare, Taghiev Emil a spart gheața și a deschis scorul pentru FC Devils, care nu a apucat însă să se bucure prea mult de gol, pentru că Ambianța București a răsturnat situația de pe tabelă în doar două minute.

Ioniță Gabriel a semnat o „dublă” în minutele 25 și 26 și a adus-o pe Ambianța București mai aproape ca oricând de a obține prima victorie a sezonului.

Cu doar un minut înainte de ultimul fluier însă, Urlan Nicolae a egalat pentru FC Devils, iar meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.

În ciuda faptului că a ratat la mustață victoria, Ambianța București a obținut pe terenul de la Antilopa primul ei punct din acest campionat și este penultima în clasament, în timp ce FC Devils este pe locul 5, cu 10 puncte.

Articole similare

Close