ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Rezultate surprinzătoare în cele mai noi meciuri ale Ligii Prieteniei Timișoara!

Săptămâna trecută s-au desfășurat noi jocuri interesante în cadrul competiției destinate fotbaliștilor amatori – Liga Prieteniei Timișoara.

În Liga Prieteniei Timișoara s-au desfășurat, pe parcursul săptămânii trecute, șapte partide una mai spectaculoasă ca alta.

Dacă Juventus Timișoara a debutat în competiție excelent, fiind pe podium în prima parte a campionatului, la ora actuală ocupă abia locul șase, ultimul meci fiind unul în care au fost învinși clar de o altă ”pretendentă” la titlul de campioană a Ligii Prieteniei Timișoara – Neferprod. Dacă la pauză scorul era de 3-0 în favoarea echipei gazdă, cea din urmă menționată, până la final proporțiile rezultatului aveau să crească, iar rezultatul final a fost de 6-1. Marcatorii celor două formații au fost Sturza Claudiu (3 goluri), Butnaru Sorin (2) și Krein Daniel (1), în timp ce ”juventinii” au punctat prin Vlaicov Nenad Marco.

Dedeman Timișoara a întâlnit Poker Stars, partidă care a însemnat și prima surpriză. Cele două echipe au mers cap la cap până la pauză, scorul fiind de 2-2, ”starurile peokerului” s-au descătușat în repriza secundă, reușind să mai înscrie de patru ori, în timp ce Dedeman a mai marcat doar o singură dată. Golurile au fost marcare de Banu Răzvan (o reușită) și Cristi și Cosmin Dubovan (tot câte un gol), pentru gazde, în timp ce marcatorii celor de la Poker Stars au fost Domsik Denis (3 goluri), Blujdea Ovidiu (2) și Florin Covaci (1).

Partida dintr FC S.R.S. și M.V.T. avea un învingător încă de la debut. Clasată pe ultimul loc al în clasament, S.R.S. dădea piept cu prima clasată. Scorul pauzei a fost 2-4, dar până la final avea să ia proporții: 3-7. Marcatorii gazdelor au fost Iacob Florin (2 goluri) și Buzatu Ionuț, în timp ce pentru oaspeți au marcat Tănăsie Valentin (3 goluri), Mihart Răzvan și Blendea Robert câte două reușite.

Un joc strâns avea să se dispute între Viitorul Timișoara și Rossonerii. La pauză, gazdele aveau un avantaj de două goluri, scorul fiind 3-1. Până la finalul jocului, gazdele au mai ”înțepat” plasa adversă de două ori, în timp ce Rossonerii au reușit doar să-și dubleze numărul de goluri. Reușitele celor de la Viitorul le-au aparținut lui Hozan Vlad (3 goluri) și Daniel Culda (2), în timp ce pentru oaspeți a marcat de două ori Alex Gaiță.

Pretendentă la locul întâi, Neferprod, avea să întâlnească pe Rapid Timișoara. 2-1 avea să fie scorul la pauză, pentru ca la capătul celor două reprize să fie 3-2. Golurile gazdelor au fost marcate de Krein Daniel (două reușite) și Dorin Păulescu, în timp ce ”vișinii” au marcat prin Luci Dică și Goran Marcu.

Partida dintre Rossonerii și Celtic a adus și ea multe goluri, 11 mai exact. După prima repriză, scorul a fost 4-1, pentru ca fluierul de final al arbitrilor să pună punct jocului la scorul de 8-3. Gaiță Alex și Ștefan Cristian au marcat câte trei goluri ”de căciulă”, fiind completați de Alexandru Borbely cu două reușite, pentru echipa gazdă. Cei de la Celtic au punctat prin Muică Octavian și Creța Robert, fiecare reușind să înscrie câte un gol.

De departe surpriza etapei a fost furnizată de Portocala Dilie, care s-a impus în fața celor de la AC Lipovei, ocupanta locului 5 în clasament. ”Portocalii”, care nu mai au nicio șansă de calificare în play-off, au reușit să conducă la pauză cu scorul de 3-2, pentru ca în final, băieții echipați în portocaliu și negru să se impună cu 6-5. Scorul a fost strâns de la început până la final, neexistând o diferență mai mare decât două goluri. Pentru ”dilii” au marcat Paulescu Iulian de trei ori, Moisă Vlad de dou ori și Raița Lucian. În dreptul marcatorilor echipei din Calea Lipovei și-au trecut numele Mureșan David (4 reușite) și Andrei Palade (1).

Articole similare

Close