Articole

Liderul Ligii a II a Seria 1, Diamond Star, isi revine dupa dusul rece administrat de F.C. Rezervele, victorie aseara cu F.C. Arabs, scor 7-2!

Dupa ce liderul Ligii a II a Seria 1, Diamond Star, a fost incurcata de F.C. Rezervele saptamana aceasta, aseara, pe terenul din Aleea Vrabiei nr.22, acestia au avut de disputat meciul cu F.C. Arabs, locul 11 inaintea inceperii partidei.

Se pare ca dusul rece administrat de baietii de la F.C. Rezervele, au trezit liderul, acestia practicand un fotbal placut aseara, un fotbal ce nu le-a dat prea multe sanse celor de la F.C. Arabs. Geani deschide scorul in minutul 7 pentru Diamond, acesta fiind urmat de golul din minutul 9 al lui Nicolescu Sorin. In minutele 12 si 16, acelasi Nicolescu Sorin, urmat de Stefan Alin, schimba scorul pe tabela de marcaj la un 4-0 in favoarea liderului.

Avantajul luat inca din prima repriza a fost unul decisiv, Diamond Star neavand probleme nici in a doua repriza. Nicolescu Sorin realizeaza hattrick-ul in minutul 25, iar in minutul 33 se face 6-1, ambele echipe marcand cate un gol, F.C. Arabs prin Hosni, respectiv Diamond Star prin Stefan Alin, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Popescu Florin isi trece si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 36 fiind 7-1 pentru Diamond. 7-2 avea sa fie scorul final, Hosni reducand din diferenta in minutul 38, prea putin insa din partea echipei sale, cu toate eforturile acestuia.

Victorie pentru Diamond Star, 3 puncte castigate destul de usor, scor 7-2.

Articole similare

Close