Articole

Viitorul Voluntari profita de pasul gresit al celor de la Whiteland si trec pe primul loc al Ligii a II a Seria 1, dupa victoria cu 8-3 din meciul cu Panthers Squad!

In Liga II Seria 1 am avut un singur duel aseara, intre Panthers Squad, locul 18 in aceasta serie si echipa de pe locul 2, Viitorul Voluntari. Viitorul, cu o victorie, intr-un meci destul de usor pentru ei, vor prelua sefia clasamentului, profitand de egalul dintre VHM si Whiteland, scor 1-1. Meciul a avut loc de la ora 22:30 pe terenul din aleea vrabiei nr.22.

Asistam la o prima repriza extrem de stransa, repriza in care baietii de la Panthers Squad deschid scorul, in minutul 5, prin Stoian Bogdan. Replica Viitorului Voluntari vine in minutul 14 atunci cand Radu Catalin restabileste egalitatea pe tabela de marcaj. O prima repriza incheiata cu scorul de 1-1 si de urmarit era daca baietii de la Panthers vor rezista din punct de vedere fizic, deoarece aceasta este una din problemele importante ale unor echipe ce fac prime reprize excelente in fatza unor adversari foarte buni, dar in actul secund cad.

Viitorul Voluntari intra in actul secund decisa sa castige acest meci si asta se vede deja din minutul 21, atunci cand Costea Laurentiu isi aduce echipa in avantaj, 2-1. In minutul 22 iese la rampa Mititelu Marian, golgheterul Ligii secunde Seria 1, prin golul de 3-1. In minutul 25 Radu Catalin face 4-1 iar in minutul 26 deja era 5-1 si meciul se parea ca se indreapta spre o victorie categorica a celor de la Viitorul Voluntari, atunci cand Feraru Florin inscrie in poarta celor de la Panthers. In minutul 31, Mititelu Marian face 6-1, problema invingatorului nu cred ca se mai punea din acel moment incolo. Gache Cristian reduce din diferenta pentru Panthers Squad, in minutul 33, scor 6-2. Mititelu Marian nu se dezminte si face hattrick-ul in minutul 36, o evolutie cum de altfel ne-a obisnuit meci de meci acest jucator cu o determinare fantastica. Goran George face 8-2 in minutul 39 iar tabela este inchisa de un gol de orgoliu al celor de la Panthers, minutul 40, reusita semnata, Stoian Bogdan, dubla pentru el in acest meci.

3 puncte importante castigate de Viitorul Voluntari in aceasta partida, puncte prin care acestia preiau sefia clasamentului, profitand de egalul facut de Whiteland in meciul cu VHM, scor 1-1. O replica buna data de Panthers in prima repriza, insa in cea de-a doua nu au mai rezistat in fatza unei echipe, poate cele mai bune ale seriei.

Articole similare

Close