ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Condusă de FC OSLM, B&B a revenit, s-a impus categoric, și este la egalitate de puncte cu liderul ierarhiei

B&B, formație care a condus o lungă perioadă clasamentul Ligii I Sud, a primit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, replica celor de la FC OSLM, echipă aflată în ultima treime a ierarhiei după disputara primelor 10 etape.

În ciuda diferenței considerabile înregistrate în clasament înaintea duelului direct din etapa a 11-a, FC OSLM a început mai bine partida cu B&B și a deschis scorul în minutul 4, prin Bernard Ionuț.

Maturitatea și valoarea băieților de la B&B s-au văzut însă, iar aceștia au întors rapid scorul, grație dublei semnate de Vincene Toma în minutele 6 și 7.

B&B a intrat cu avantaj de două goluri la cabine, pentru că Dinu Viorel a dus scorul la 3-1 în minutul 14.

FC OSLM nu a fost capabilă să facă față ritmului impus de adversari nici la reluare, când B&B a mai punctat de două ori, prin Petre Ungureanu, fără să mai primească gol, și s-a impus astfel cu 5-1.

Acest succes o readuce pe B&B la egalitate de puncte, 30, cu liderul Ligii I Sud, Liverpool Team, care beneficiază și de golaveraj superior, și de avantaj în meciul direct, astfel că băieții de la B&B ocupă poziția a doua a clasamentului.

De partea cealaltă, FC OSLM rămâne cu 10 puncte și se află pe poziția a 11-a a ierarhiei.

Articole similare

Close