Articole

Metalplast urcă pe podiumul Ligii a II-a Seria 2, după ce a asediat poarta celor de la Segula

Metalplast nu a avut emoții în partida disputată miercuri seară, pe terenul de la Vrabiei, împotriva celor de la Segula. Metalplast s-a impus cu 8-1 și a obținut trei puncte extrem de importante în lupta pentru promovare, ce o duc până pe podiumul Ligii a II-a Seria 2.

Bălăceanu Sergiu a deschis scorul în minutul 5 pentru Metalplast, iar Dragoș Constantin a dublat avantajul echipei sale după doar două minute. Segula nu a părut intimidată de startul puternic al adversarei și a redus repede din diferență, prin Udeanu Cristian, în minutul 8.

Golul Segulei nu s-a dovedit însă decât un foc de paie, pentru că Metalplast s-a dezlănțuit după jumătatea reprizei, când Greaca Marius a realizat un hat-trick în doar șase minute, între 11 și 17, stabilind scorul pauzei la 5-1.

Segula nu a reușit să-și revină nici în partea secundă, când Metalplast a mai marcat de trei ori, prin Tănase Gelu (min. 22) și același Dragoș Constantin (min. 25 și 31), și a obținut o victorie facilă, cu 8-1.

Metalplast urcă pe locul trei grație acestui succes și luptă cu șanse reale pentru locurile promovabile pe final de sezon, în timp ce Segula ocupă poziția a 15-a.

Articole similare

Close