ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Hooligans pleaca acasa cu toate punctele puse in joc, din confruntarea cu FC Colentina!

Cu Chircalan Marius in forma, Hooligans nu a avut mari probleme in a se impune in acest duel.

Ultimul meci de marti seara, din Liga 1, a fost confruntarea dintre Hooligans, locul 3, respectiv FC Colentina, pozitia 6 in clasament. Un joc in care Hooligans pornea favorita, insa baietii de la FC Colentina aveau capacitatea de a pune probleme.

Hooligans isi face partida usoara, prin golul reusit devreme, reusita semnata Chircalan Marius. Portarul celor de la Colentina se precipita si nu gaseste solutii la pressing-ul sus facut de ofensiva baietilor in negru. Un joc destul de haotic in primele 5 minute. O mare ocazie de gol a fost irosita de acelasi Chircalan Marius, sutul acestuia lovind bara, iar pe recuperare un alt sut puternic al celor de la Hooligans a fost parat frumos de portarul Colentinei. Au urmat ocazii importante si pentru Colentina, la post fiind de fiecare data Nita Bogdan, un portar foarte bun, cu evolutii constante meci de meci. Minutul 15, assist Burlacu Cristian, gol Chircalan Marius, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Relaxarea din tabara celor de la Hooligans a costat echipa primirea unui gol, din sutul lui Lazar Florin, minutul 16. 1-2 rezultatul pauzei si a doua repriza promitea suspans.

Chircalan Marius este omul potrivit la locul potrivit in acest meci. In minutul 21, in debutul reprizei secunde, jucatorul celor de la Hooligans isi duce echipa la 3 goluri pe tabela de marcaj. Portarul Colentinei isi tine echipa aproape, la o noua interventie frumoasa, dupa sutul puternic al lui Burlacu. Ciobanu Marian, capitanul celor de la Colentina, aduce o speranta prin reusita din minutul 29. Nita Bogdan nu a mai avut ce sa faca la acea faza, fiind mascat de aglomeratia din careul propriu. Suspansul a tinut pana la sfarsit, atunci cand inaintea fluierului final, Rogoz Iulian limpezeste problema celor 3 puncte puse in joc. Golul de 4-2 aduce toate punctele in tabara celor de la Hooligans, in urma unui meci la discretia lor, insa nu fara emotii.

Articole similare

Close