ArticoleLiga 1 Est

Start în Liga I Est, competiție care promite multe! Meciul inaugural a fost câștigat de Atletico Urziceni, în fața lui Jaguar

Liga I a Zonei Est a debutat în acest sfârșit de săptămână în Liga Prieteniei, iar primele partide au fost extrem de spectaculoase și au oferit o mulțime de goluri, astfel că noua competiție promite multe pentru acest sezon.

Primul meci al campionatului s-a disputat între Jaguar și Atletico Urziceni și a fost câștigat fără prea mari emoții de băieții din Urziceni. După ce au condus la pauză cu 5-2, aceștia s-au impus cu 8-3, la capătul unei partide pe care au controlat-o în totalitate.

Potrianco Valentin (min. 5), Stanimir Liviu (min. 8) și Georgescu Răzvan, cu un hat-trick reușit în minutele 11, 13 și 15, au punctat pentru Atletico în prima parte, în timp ce diferența a fost redusă de Stănescu Nicolae (min. 8) și Nedescu Bogdan (min. 19).

Partea secundă a fost relativ mai echilibrată, dar tot cei din Urziceni s-au aflat la conducerea jocului.

Dubă Cosmin a făcut 6-2 în minutul 24, în timp ce Gheorghe Daniel a punctat pentru Jaguar în minutul 28. Finalul le-a aparținut băieților din Urziceni, care au stabilit scorul final la 8-3, grație reușitelor lui Stanimir Liviu (min. 36) și Gușă Anton (min. 38), și au obținut o victorie facilă.

De partea cealaltă, Jaguar speră ca în etapa următoare să obțină primele puncte ale sezonului.

Articole similare

Close