ArticoleLiga 1

Metalplast a ratat dramatic victoria în fața celor de la FC Devils, după ce a condus de două ori

Metalplast și FC Devils au fost, marți seară, protagonistele unui meci extrem de tensionat din etapa a opta a Ligii I Sud.

În ciuda faptului că FC Devils era echipa mai bine clasată în duelul de pe terenul din Dristor, Metalplast a intrat cu avantaj la cabine, a condus până în minutul 39, dar a ratat dramatic obținerea celor trei puncte puse în joc.

Greaca Marius a deschis scorul la jumătatea primei reprize pentru Metalplast, care s-a apărat excelent până la pauză, când a condus cu  1-0.

La șapte minute de la reluare, FC Devils a reușit să egaleze prin Gheorghe Mădălin, iar totul avea să se decidă în ultimul sfert al partidei.

Constantin Dragoș a readus-o în avantaj în minutul 32 pe Metalplast, care a sperat până în ultimele secunde ale disputei că va obține cea de-a doua victorie din acest sezon.

Nu a fost însă să fie pentru băieții de la Metalplast, care s-au văzut egalați de FC Devils în minutul 39, când Urlan Nicolae l-a învins pe portarul advers.

S-a terminat 2-2, iar, în urma acestui rezultat, Metalplast se menține pe poziția a 15-a a clasamentului Ligii I Sud, cu 5 puncte obținute în opt etape, în timp ce FC Devils este pe locul 9, cu 11 puncte.

Articole similare

Close