ArticoleCupa Ligii

Debut cu victorie in Grupa A pentru campioana Bizz Brasil!

In Grupa A a Cupei Ligii se anunta probabil cel mai dezechilibrat duel intre campioana Ligii Prieteniei, Bizz Brasil si o echipa nou infiintata din Liga II Seria 1, F.C Rezervele. Misiune grea pentru echipa de liga secunda pentru a spera la calificarea din grupa, ei avand deja o infrangere pana la acest duel. Pentru echipa campioana era meciul de debut in Grupa A iar calculele hartiei o dadeau drept principala favorita la castigarea grupei.

Bizz Brasil este o echipa ce isi respecta adversarul, dupa cum ne-a obisnuit si in alte partide, o echipa ce forteaza doar cand jocul o cere. Scorul este deschis suprinzator de F.C Rezervele in minutul 12 prin reusita lui Ivascu Claudiu, un gol ce le da incredere ca totul este posibil. Experienta isi spune cuvantul si Bizz Brasil egaleaza repede in minutul 15 prin Marius. Golgheterul echipei Lalu Alexandru iese la rampa in minutele 16 si 17 pentru a aduce linistea in echipa celor de la Bizz, prin cele doua goluri marcate in poarta celor de la F.C. Rezervele. 3-1 la pauza si meciul era unul facil pentru echipa favorita.

In cea de-a doua repriza Bizz Brasil nu a fortat, meciul fiind la mana lor, alte meciuri de campionat importante urmand sa vina. In primul minut al reprizei Alexandru marcheaza pentru un linistitor 4-1 dar admirabil pentru echipa de liga secunda, acestia nu renunta la joc si marcheaza doua goluri prin acelasi Ivascu Claudiu, marcator al unui hattrick in acest meci. Minutul 27 aduce un gol si pentru Bizz Brasil echipa ce tine la distanta adversarul atunci cand jocul o cere, iar de aici si pana in minutul 39, echipa campioana isi face jocul obisnuit de pase, motoarele nefiind turate la maxim. Un nou gol in minutul 39 duce tabela la 6-3 pentru Bizz Brasil iar debutul campionilor in Cupa Ligii este unul bun, 3 puncte in primul meci. Echipa F.C. Rezervele ramane cu evolutia decenta din acest meci plus un hattrick pentru jucatorul lor Ivascu Claudiu, o performanta notabila intr-un meci foarte greu. Evolutia din Cupa Ligii le poate aduce o experienta pentru duelurile ce vor urma in campionat.

 

 

Articole similare

Close