ArticoleLiga 1

Duel pasional între golgheteri în Metalplast vs Real București: Cine a avut câștig de cauză

Real București și Metalplast s-au duelat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii I din Zona Sud.

Disputa dintre cele două a fost una echilibrată și a oferit un duel extrem de pasional între golgheterii celor două echipe.

În final, după ce a condus cu 3-2 la pauză, Metalplast s-a impus cu 5-4, grație în principal celor patru goluri marcate de vârful Constantin Dragoș.

Smarande Iulian a punctat o dată în poarta celor de la Real București, pentru care mijlocașul Bostan Ionuț a reușit un hat-trick, iar Voinea Andrei a înscris o dată, insuficient însă pentru a obține ceva din acest joc.

În urma acestui rezultat, Metalplast acumulează 17 puncte și face un salt important în clasamentul Ligii I Sud, până pe locul 10, în timp ce Real București rămâne cu 6 puncte și este în continuare lanterna roșie a clasamentului.

Indiferent însă de locurile din ierarhie și de rezultatele înregistrate, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a evolua în perioada 11-14 august, la Albena, Bulgaria, în Friendship Open Tournament, competiție la care subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close