ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Condusa cu 3-1 si 4-2, Ambianta Steaua revine si castiga duelul cu FC Colentina!

Cel mai strans duel al zilei de marti in Liga 1, a fost cel dintre Ambianta Steaua, locul 3 si FC Colentina, ocupanta locului 6. Cu o foaie de joc plina, FC Colentina si-a propus sa puna mari probleme unei echipe, Ambianta Steaua, aflata intr-o forma buna.

In prima repriza scorul a fost deschis de Ambianta Steaua, prin numarul 7, Stanciu Constantin, in acelasi minut 7 al partidei. Colentina a dat replica prin Dendea Ionut, in minutul 9, 1-1. Minutul 14 o gaseste pe Ambianta Steaua in dezavantaj de un gol, prin reusita lui Ghiurca Ionut. Colentina a avut initiativa si dupa acel gol, iar bucuria a fost si mai mare la golul de 3-1, reusita semnata Ciobanu Marian, capitanul echipei. Unul dintre momentele cheie ale acestei partide, a fost cel din minutul 19. Zamfir Marian a redus din diferenta si a inscris golul 2 pentru Ambianta Steaua, chiar inaintea pauzei, un gol important in economia reprizei secunde.

Cand Ciobanu Marian a marcat golul de 4-2 pentru FC Colentina, in minutul 23, parea ca nimic nu o va mai intoarce din drumul spre castigarea celor 3 puncte puse in joc. Insa situatia este rasturnata de tresarirea de orgoliu a baietilor de la Ambianta Steaua. Acestia transforma ultimele 10 minute ale partidei, intr-un joc demn de toata lauda. Vlad Florentin a dat semnalul revenirii, in minutul 34, prin reusita de 3-4, iar in minutul 37, Oanta Alexandru egaleaza pe tabela la 4, cu 3 minute inaintea fluierului final. Omul cu punctele pentru Ambianta Steaua este Vlad Florentin. Jucatorul echipei de pe locul 3 in Liga 1, a dat lovitura de gratie in minutul 38, atunci cand golul acestuia face 5-4, dupa ce Ambianta a fost condusa cu 1-3 si 2-4 in acest joc.

Ambianta Steaua a castigat toate cele 3 puncte puse in joc, dupa un meci spectaculos produs de ambele formatii.

Articole similare

Close