ArticoleLiga 1

FC Rezervele a fost aproape să producă surpriza campionatului în meciul cu Liverpool Team

FC Rezervele și Liverpool Team s-au întâlnit vineri seara într-o restanță din Liga I a Zonei Sud.

„Cormoranii” au acuzat eșecul suferit miercuri în derby-ul pentru titlu cu Bizz Brasil și au avut o evoluție sub nota cu care ne-au obișnuit în acest sezon, iar băieții de la FC Rezervele au fost aproape să producă surpriza campionatului.

Astfel, după 1-1 la pauză, FC Rezervele a condus cu 3-2 în partea secundă, cu câteva minute înainte de ultimul fluier, însă valoarea și experiența băieților de la Liverpool Team și-au spus experiența pe final, iar aceștia au reușit să întoarcă soarta partidei, impunându-se cu 4-3.

Alecsandru Mihai și Manofu George au reușit câte o dublă pentru „Cormorani”, în timp ce golurile prin care băieții de la FC Rezervele au sperat până pe final la victorie au fost înscrise de Nicu Ceaușu, Petcu Barbu și Martinov Mihai.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team acumulează 42 de punte și revine în fotoliul de lider al Ligii I Sud, la egalitate de puncte cu Bizz Brasil, care are însă un meci în minus, în timp ce FC Rezervele rămâne cu 11 puncte, ocupă locul 16 al ierarhiei și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

Articole similare

Close