ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Patru echipe cu punctaj maxim conduc Liga I Est după trei etape: Vezi toate rezultatele

Liga I Est a programat marți seara, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a treia a campionatului. FC Văscăuți, Partizan București, Hooligans și Piatra Albă și-au câștigat meciurile și, cu punctaj maxim, conduc ierarhia Ligii I Est, în această ordine.

Diham Boys și Sarica 1958 au deschis etapa a treia din cadrul Ligii I Est. Băieții din Diham s-au distrat în compania celor de la Sarica 1958, de care au dispus cu un categoric 10-1, după ce la pauză au condus cu 5-1. Vlad Vintilă a fost remarcatul partidei, cu nu mai puțin de cinci goluri înscrise pentru Diham Boys, în timp ce golul de onoare al învinșilor a fost marcat de Mircea G.

Martalogii Activi au avut emoții doar în prima parte a jocului cu ADSA-Restart Barou. Avocații au deschis scorul în minutul 5, prin Alex Munteanu, însă Martalogii Activi au reacționat rapid și au intrat la cabine în avantaj, scor 3-1, pentru ca în final să se impună cu 7-3, grație hat-trick-urilor semnate de Tănase Florin și Păun Bogdan și golului înscris de Barabas Andrei.

Una dintre favoritele la cucerirea titlului de campioană în Liga I Est, Hooligans, nu a avut o misiune deloc facilă în fața celor de la Stejar, de care au trecut cu 3-1, după ce a intrat la cabine cu avantaj minim (1-0). Alexe Andrei și Albu Alexandru, cu o dublă, au înscris golurile care i-au adus lui Hooligans a treia victorie consecutivă a sezonului.

FC Văscăuți și Apărătorii Patriei au fost protagonistele unui veritabil festival de goluri. În final, după ce a condus cu 5-1 la pauză, FC Văscăuți s-a impus cu 12-4, prin reușitele semnate de Mihai B. (5), George L. (4), Jan B. (2) și Costin S.

Capitals a reușit să se mențină doar prima repriză la nivelul celor de la Electroputere, care și-au adjudecat la limită primul mitan, cu 2-1. În partea secundă, Electroputere s-a dezlănțuit și, grație în principal celor 5 reușite semnate de Botea Andrei, s-a impus în final cu 9-2.

Crângași United și Partizan București au oferit unul dintre cele mai echilibrate meciuri din cadrul etapei a treia a Ligii I Est. Partizan a condus cu 2-1 la pauză și a câștigat în final cu 5-3, reușind astfel să rămână cu punctaj maxim și după etapa a treia a campionatului și să ocupe poziția a doua a ierarhiei, în timp ce Crângași United ocupă locul 9, cu trei puncte.

Piatra Albă s-a impus cu 3-1 împotriva celor de la Olimpique Otopeni, grație reușitelor semnate de Costache V., Toader P. și Mândrescu S., în timp ce golul de onoare al învinșilor a fost înscris de Dragoș A.

Articole similare

Close