Articole

Progresul 1944 Spartac le-a dat cu terenul în cap celor de la FC Războinicii, scor 20-1

Progresul 1944 Spartac a dat de pământ, luni seară, pe terenul de la Plazza, cu cei de la FC Războinicii, în duelul lor direct din Liga a II-a Seria 2.

După un 6-0 usturător la pauză, Progresul 1944 Spartac a oferit un recital și în partea secundă și s-a impus la final cu, atenție, 20-1, Stoian Daniel reușind să marcheze nu mai puțin de 11 goluri în această partidă.

Golul de onoare al Războinicilor a fost înscris în minutul 26 de Dominic Augustus, în timp ce pentru Progresul 1944 Spartac, pe lângă Stoian Daniel, și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Ilie Gorgian, Ditu Marius, Cârlig Mihai (3), Eremia Andrei (3) și Loghin Adrian.

În urma acestei victorii memorabile, Progresul 1944 Spartac este principala favorită la ocuparea ultimului loc de pe podium și poate spera chiar la poziția secundă a clasamentului la finalul sezonului.

În prezent, Progresul 1944 Spartac este pe locul 5, cu 35 de puncte acumulate în 16 etape, dar are avantajul faptului că are mai multe meciuri rămase de diputat față de adversarele cu care se bate pentru locurile promovabile, excluzând din aceste calcule liderul Liverpool Team.

Articole similare

Close