ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Ambianta Steaua isi confirma statutul de favorita din partida cu Piatra Alba! Victorie cu 5-1 in deschiderea zilei de marti!

Marti seara, Ambianta Steaua a intalnit de la ora 20:00, formatia Piatra Alba. Ambianta Steaua ocupa locul 4 inaintea inceperii partidei, in timp ce oaspetii se aflau pe locul 10. La egalitate de puncte cu Hooligans (locul 3 in clasament), baietii de la Ambianta nu aveau voie sa faca pas gresit in lupta pentru podiumul Ligii 1.

Pressing sus facut de Ambianta, un pressing care a dat roade repede in meci. Favoritii au deschis scorul in minutul 3, prin reusita lui Stronschi Rafael. Cu o aparare destul de sigura, care a si urcat bine in multe momente, Ambianta Steaua a continuat sa atace si dupa deschiderea de scor. La doar un minut distanta, Stanciu Constantin face 2-0, dupa o aparare destul de statica a celor de la Piatra Alba. Scorul pauzei a fost stabilit de Stanciu Traian, in urma golului 3 pentru Ambianta Steaua, reusita venita in minutul 13. Replica timida a celor de la Piatra Alba, un 0-3 din care nu se vedeau semne de revenire.

Repriza secunda debuteaza cu mult noroc pentru Ambianta. La o degajare a portarului advers, mingea este respinsa de Zamfir Marian, cu o lovitura de cap pe spate, executie ce gaseste bara din dreapta si Ambianta scapa cu fata curata din aceasta faza. Roata se intoarce si acelasi Zamfir Marian inscrie un gol frumos din voleu, executie ce duce Ambianta Steaua la 4-0 pe tabela. Minutul 36, Dragan Marian face 5-0 si meciul era deja jucat. Baietilor de la Piatra Alba nu le-a mai ramas decat sa inscrie golul de onoare. Reusita a venit in cele din urma, in minutul 39, prin Oltianu Daniel.

Scor final 5-1 pentru Ambianta Steaua. O victorie la pas, fara probleme puse din partea baietilor de la Piatra Alba.

Articole similare

Close