ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: FC Berceni i-a predat o lecție de fotbal Chipitei și a revenit în lupta pentru podium

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud din Liga Prieteniei București, FC Berceni, a primit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, replica celor de la Chipita Stars.

Venită după o perioada nu tocmai fastă, FC Berceni avea neaparată nevoie de victorie în disputa cu Chipita Stars pentru a nu pierde contactul cu formațiile de pe podiumul Ligii I Sud.

Experiența și valoarea net superioare ale băieților de la FC Berceni și-au spus din plin cuvântul, iar aceștia le-au predat o veritabilă lecție de fotbal adversarilor, izbutind să se impună cu 8-0, după ce la pauză au condus la scor de neprezentare.

Silviu Radu și Nechita Alexandru au făcut ce au vrut cu defensiva adversă și au semnat câte un hat-trick, celelalte goluri ale campioanei fiind marcate de Gață Daniel și Ioniță Florin, în vreme ce jucătorii Chipitei s-au întrecut în ocazii imense ratate în această partidă.

Portarul Dumitrescu Iulian a închis poarta Berceniului chiar și în situații de 1 contra 3, iar, atunci când acesta a fost depășit de adversari, a fost ajutat de buturi.

Grație acestui succes, FC Berceni acumulează 13 puncte și urcă pe poziția a patra a ierarhiei Ligii I Sud, la o lungime de podium.

De partea cealaltă, Chipita Stars rămâne la cota 7 și ocupă locul 10 al clasamentului.

Articole similare

Close