Articole

Victorie pentru Vetlife in duelul cu Tigers Mihailesti din Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1, Tigers Mihailesti, echipa de pe locul 18 a intalnit ocupanta locului 16, echipa Vetlife. Era un duel la subsolul clasamentului dar cu o victorie oricare din aceste echipe putea sa urce cateva locuri in clasament avand in vedere ca erau la 3 puncte de locul 12.

Tigers Mihailesti incepe meciul in ofensiva si reuseste sa deschida scorul repede, in minutul 2 prin Ionita Alexandru. Egalarea vine in minutul 11 atunci cand Cazan Orlando reuseste sa marcheze in poarta celor de la Tigers si Vetlife revine in joc. Ionita Alexandru marcheaza inca un gol si isi aduce echipa in avantaj pentru a doua oara in acest meci. Scorul pauzei avea sa fie egal 2-2, deoarece in minutul 19 Armand reuseste sa inscrie pentru Vetlife. O repriza foarte stransa, a doua repriza fiind deschisa oricarui rezultat.

A doua repriza incepe identic ca prima si in minutul 22 Tigers Mihailesti trece iar in avantaj prin golul marcat de Dobrin Florian. Pe cat de bine se descurca in ofensiva pe atat de naivi sunt in defensiva si scorul devine egal pentru a treia oara atunci cand Armand de la Vetlife marcheaza. 3-3 si jocul era unul palpitant, pe contre, defensivele fiind lasate la urma. Armand realizeaza un hattrick si isi aduce echipa in avantaj pentru prima oara in acest meci in minutul 30 cu 10 minute inainte de fluierul final. Avantajul nu a durat decat un minut pentru ca Tigers Mihailesti reuseste si ea sa egaleze prin jucatorul lor Goaja Bogdan. La 4-4 si 8 minute ramase de joc, Vetlife pare mai proaspata in joc si reuseste faze frumoase in ofensiza, aceste faze fiind concretizate prin doua goluri marcate in minutele 32 si 40 de acelasi om in pofta de gol, Armand respectiv Cazan Orlando. Se pare ca finalul de meci le aduce 3 puncte in clasament celor de la Vetlife intr-un meci foarte strans pana in minutul 32.

Articole similare

Close