ArticoleArticole prima pagina

Interviu cu primul „Balon de aur” al Ligii Prieteniei! Ce a însemnat acest succes pentru el și cum se va vota pe viitor

Cel mai bun jucător din sezonul trecut al Ligii Prieteniei la nivel național, component al echipei sibiene Rangers Sibiu, Andrei Luca, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre ce a însemnat pentru el cucerirea acestui trofeu și ce așteptări are de la următorul sezon al Ligii Prieteniei.

Andrei Luca a fost ales primul „Balon de aur” al Ligii Prieteniei în urma votului acordat de public pe pagina de Facebook a Ligii Prieteniei, iar pentru această performanță a fost recompensat cu 5 baxuri de bere de partenerul nostru Bergenbier și cu o pereche de ghete de fotbal pentru teren sintetic.

Pe viitor, premiul „Balonul de aur” va fi acordat la finalul fiecărui sezon al Ligii Prieteniei, în urma voturilor acordat de fiecare căpitan de echipă și de publicul care urmărește evoluția competițiilor din Liga Prieteniei din întreaga țara.

Pentru ca votul fanilor să fie valabil, este necesar ca aceștia să dea share postării care anunță nominalizații, like paginii de Facebook a Ligii Prieteniei, like postării respective și să adauge un comentariu cu numele favoritului la postare, urmând ca voturile să fie analizate de organizatori.

Iată interviul cu Andrei Luca:

Liga Prieteniei: Ce ai simțit când ai aflat că ai fost votat „Balonul de aur” al Ligii Prieteniei? Te-a luat prin surprindere cucerirea premiului?

Andrei Luca: Am simțit o mare onoare și m-am simțit foarte mândru pentru că am văzut cât de mulți oameni sunt alături de mine. Asta înseamnă că sunt iubit și apreciat. Trebuie să o țin tot așa, ca să răsplătesc încrederea tuturor.

Liga Prieteniei: De ce are nevoie un jucător din Liga Prieteniei pentru a fi nominalizat și pentru a lupta cu șanse reale pentru „Balonul de aur”?

Andrei Luca: Eu zic că de echipă. Atâta timp cât tu, ca jucător, performezi la o echipă bună, participi la majoritatea turneelor naționale și acolo mereu faci o figură frumoasă, e normal sa te faci remarcat. De exemplu, și în fotbalul mare, Messi sau Ronaldo mereu au câștigat „Balonul de aur” când echipa lor a făcut o figura frumoasă în acel an. Așa e și aici.

Liga Prieteniei: Cum ți s-a părut ție sezonul trecut al Ligii Prieteniei și ce așteptări ai de la următorul campionat?

Andrei Luca: Sezonul trecut a fost unul bun pentru noi, Rangers Sibiu. Suntem în obiectiv în campionat, accederea în play-off și încercarea de a termina pe podium. Am participat la două turnee, Cupa de iarnă de la Vâlcea și Superliga, unde am reușit din nou să ne îndeplinim obiectivele, acelea fiind de a ajunge în fazele superioare. Iar de la noul sezon aștept cel puțin o medalie. Și, la Superliga de anul viitor, încercam accederea în semifinale.

Articole similare

Close