ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Bucharest City punctează decisiv în minutul 40, cu Real Rapid București! Eroul de serviciu, Stoica Daniel!

În singurul meci din Play-Out-ul Ligii 1, disputat joi seara, s-au întâlnit formațiile Bucharest City și Real Rapid București. Gazdele, locul 5 în clasamentul celei de-a doua jumătăți a Ligii 1, veneau după un egal, 4-4 cu Piatră Albă. De partea cealaltă, Real Rapid București a început cu stângul această parte a campionatului, cu o înfrângere, 2-6 în detrimentul celor de la FC Sporting București. Ambele echipe erau despărțite de 3 puncte în clasament, iar acest lucru a adus un interes mai mare pentru toti cei care au urmarit partida.

Singurul gol din prima repriză, a fost înscris în minutul 5, de Real Rapid București, prin numărul 10, Andreescu Cristian. A fost o repriză disputată, strânsă, în care un singur gol a făcut diferența, însă în minifotbal o diferenta de un gol este extrem de puțin. Bucharest City a reușit egalarea în minutul 27, prin Bratu Lucian. Gruia Marian a adus zâmbetul pe buzele oaspeților, în minutul 30, minut în care a punctat pentru 2-1. Însă eroul acestei partide a fost Stoica Daniel, jucătorul celor de la Bucharest City. Numărul 8 din tabăra gazdelor, a marcat cele două goluri, din minutele 35 și 40, golurile unei victorii scoase în ultimele faze ale reprizei secunde.

Prin această victorie, Bucharest City trece în fața celor de la Real Rapid București, pe locul 4 în clasamentul celei de-a doua jumătăți a campionatului.

Articole similare

Close